Wat we doen

 

Hoveniersbedrijf M.F. Veenstra kan indien u dit wenst, een totaalpakket leveren. Vanaf het ontwerp, de aanleg, tot en met het onderhoud van uw tuin kunnen wij u voorzien van deskundig advies en kunnen we al deze werkzaamheden voor u verzorgen.
Maar ook indien u uw bestaande tuin wilt verfraaien of een sfeerelement erin wilt aanbrengen, bent u bij ons aan het juiste adres.
Hieronder zetten we uiteen wat we zoal voor u kunnen betekenen.

Ontwerp

Voordat u de tuin rond uw nieuwe huis of bedrijfspand wilt laten aanleggen, geven we u graag advies over de indeling ervan.
Voor het aanleggen van een terras of een waterpartij kunnen we u tevens van alle gewenste adviezen voorzien.
Maar ook indien u uw bestaande tuin wilt reorganiseren bent u bij ons op het juiste adres.
Graag komen we bij u langs om uw wensen en ideeën te bespreken. Vervolgens maken we voor u een ontwerp waarin uw wensen en ideeën zoveel mogelijk verwerkt worden.
In een vervolggesprek wordt het door ons gemaakte ontwerp uitvoerig met u besproken en hier en daar eventueel herzien.

Aanleg

Nadat alle wensen en mogelijkheden uitvoerig besproken zijn, gaan we over tot de aanleg.
Dit kan variëren van het aanleggen van het terras, een waterpartij, vlonders, de beplanting, een grasmat, sierbestrating of het totale plaatje.
Bijkomend voordeel is dat ons bedrijf beschikt over een werkplaats waar we o.a. tuinhuisjes en priëlen op maat produceren.
Hierdoor zijn we in staat om u een totaalpakket te kunnen leveren.

Vlonderwerk / Waterpartijen

We kunnen vlonders op maat voor u verzorgen. Hierbij kunnen we alle vormen van vlonderwerk leveren. Zo kunt u denken aan een vlonderterras aan het water maar ook aan een vlonderterras aan het huis of een looppad van vlonders. Ook kunnen we uw tuin verfraaien met waterpartijen. Water brengt de tuin tot leven, maar geeft tevens een ontspannend gevoel. Er zijn veel mogelijkheden op dit gebied. Zo kunt u kiezen voor abstract of strak, maar ook voor romantisch of klassiek. We kunnen de gehele voorbereiding en uitvoering ervan voor u verzorgen.

Sfeer

In een tuin moet u uzelf helemaal thuis kunnen voelen. Wij kunnen u hierbij helpen door het aanbrengen van speciale sfeerelementen in uw tuin, zoals een mooie pergola, een houten terrasoverkapping, een prieel of een open tuinhuis. Een goede combinatie van dergelijke elementen met de juiste beplanting bepalen de sfeer.

Onderhoud

Naast het aanleggen van nieuwe tuinen, verzorgen we het regelmatig onderhoud van bestaande tuinen van particulieren en bedrijven. Dit kan variëren van de seizoensgebonden werkzaamheden als het snoeien van bomen, struiken en heggen tot het regelmatig terugkerende onderhoud van uw tuin.